Versija spausdinti Atgal
 

Naujosios konkurso sąlygos

Dalyvauti gali visi IV kurso architektūros studentai iš šių aukštųjų mokyklų: 
VGTU, VDA, VDA KDF bei KTU.

Norintys dalyvauti turi pateikti:

  • Vieną visuomeninio objekto planšetą, atspindintį projekto idėją (objekto pavadinimas būtinas) (.pdf (aukštos kokybės, detalesnei peržiūrai) iki 3mb ir .jpg 600x800 px (peržiūrai galerijoje));
  • Planšetą, atspindintį jūsų asmenybę ir kitus darbus (portfolio) (.pdf (aukštos kokybės, detalesnei peržiūrai) iki 3mb ir .jpg 600x800 px (peržiūrai galerijoje));
  • Darbus geriausiai reprezentuojančią miniatiūrą (pavyzdys skiltyje "Nominantai") (.jpg 70x53 px).

Šią informaciją siųsti elektroniniu paštu: ADstipendija@archfondas.lt.

Būtina apatiniame dešiniajame kiekvieno planšeto kampe nurodyti autoriaus vardą, pavardę, mokymosi įstaigą, grupę, darbo atlikimo metus ir vadovą. Kiekvienas siunčiamas failas turi būti pavadintas: Konkurso metai, V.Pavardė, mokymosi įstaiga.

 

Konkurso etapai 

Konkursas vyks keturiais etapais: 

1.  Rugsėjo 20 d. – spalio 6 d. (imtinai) dalyvių darbų registracija. 

2.  Spalio 8–13 d. balsavimas internetu. Balsuoti leidžiama tik III ir IV kurso architektūros studentams, vieną kartą ir tik už vieną konkurso dalyvį. Paspaudus žymę balsuoti turi būti įvestas specialus kodas, kurį kiekvienas iš studentų asmeniškai gauna elektroniniu paštu iš savo grupės seniūno ar aukštosios mokyklos atstovo šiam konkursui.

3.  Spalio 14 d. paskelbiami 5 geriausi.Šiame etape 5 išrinktieji privalo pasiruošti gynimui prieš stipendijos steigėjų komisiją. Iki spalio 20 d. turi būti paruošta:

*  4 atspausdinti visuomeninio objekto planšetai (formatas 70x100);
*  Vienas visuomeninio objekto tūrio maketas; *  Darbų prezentacija. Dvi dalys: pirmoje pristatomi internete pateikti planšetai, pagrindžiamas pasirinkimas, antroje - visuomeninio objekto detalizacija (trukmė: 10–15min).

4.  Spalio 20 d. viešas gynimas ir 2011 m. Arno Dineikos stipendininko paskelbimas.

 

Dėl klausimų, pastabų ar pageidavimų, rašyti el. paštu: ADstipendija@archfondas.lt



© 2004 Architektūros fondas